WEER

Het weer van vrijdag: wolkenvelden en zacht

| Foto:
| Foto:
Vandaag zijn er wolkenvelden waar de zon vanochtend nog af en toe doorheen schijnt. In de loop van de middag bestaat er in het kustgebied kans op een lichte regenbui. Het is zacht met een maximumtemperatuur die uitkomt op 14 of 15 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuiden.
Vanavond zijn er wolkenvelden en blijft het vrijwel overal droog. In de nacht trekken buien over de regio naar het noordoosten. De temperatuur komt niet lager uit dan 8 of 9 graden. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuiden.

Morgen

Morgen is er af en toe zon en valt er in de middag plaatselijk een regenbui. In het oosten van de regio zou een regenbui eventueel gepaard kunnen gaan met een klap onweer. Het blijft nog zeer zacht met in de middag een maximumtemperatuur van 15 graden. De wind komt nog altijd uit het zuiden en is matig van kracht.

Vooruitzichten

De komende dagen zien we een licht wisselvallig weertype met wolkenvelden, slechts af en toe zon en van tijd tot tijd een bui. Op zondag en maandag wordt het 12 graden, vanaf dinsdag wordt het opnieuw zachter en loopt de middagtemperatuur op naar 16. Pas vanaf donderdag lijkt de regenkans verder toe te nemen.