FEYENOORD

Michiel Kramer hekelt in FC Rijnmond het ophemelen van Ajax: 'Feyenoord straalt meer uit'

FC Rijnmond met van links naar rechts: Bart Nolles, Michiel Kramer, Dennis van Eersel en Thomas Verhaar
FC Rijnmond met van links naar rechts: Bart Nolles, Michiel Kramer, Dennis van Eersel en Thomas Verhaar © Rijnmond
De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord staat zondag op het programma en de spanning richting dat duel was ook in onze voetbaltalkshow FC Rijnmond voelbaar. "Ik heb me zo geërgerd aan die Johnny (Heitinga, red.)", zegt Michiel Kramer.
Hij doelt op de persconferentie van de trainer van Ajax in aanloop naar de topper. "Het moet in Nederland natuurlijk altijd om Ajax draaien, laat ze dat lekker daar doen. Ik hoop dat Feyenoord daar wint, dat is ook lekker voor Johnny."
Tekst gaat verder onder video
Feyenoord maakte donderdag tegen Shakhtar Donetsk (7-1) in de Europa League veel indruk. En eigenlijk doet de club dat onder leiding van trainer Arne Slot al twee jaar. Kramer geniet van Feyenoord én Slot. "Hij maakt vanaf het moment dat hij bij Feyenoord zit een waanzinnige indruk. Met een duidelijke manier van voetballen en duidelijkheid voor spelers. Bijzonder knap, maar ik gun Slot ook nog een beetje zilverwerk."
Thomas Verhaar zat in de Kuip voor het duel met Shakhtar. "Dat zijn avonden die ongeëvenaard zijn. Het is zo bijzonder om daar bij te zijn. Ik vind AS Roma nu niet de minst wenselijke tegenstander. Niet de beste, maar ook niet de slechtste. Er is niet veel veranderd bij Roma ten opzichte van vorig jaar, terwijl Feyenoord beter is gaan voetballen."

Laatste kans

Nog even terug naar de Klassieker. "Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax", zegt Kramer. Verhaar: "Bij Ajax doen ze alsof dit de wedstrijd is voor het kampioenschap, maar dit is voor Ajax een laatste kans. Voor Feyenoord is het een kans om met één been richting het kampioenschap te gaan."