WEERBERICHT

Het weer van vandaag: veel bewolking

Het weer van zondag 19 maart
Het weer van zondag 19 maart © Rijnmond
Vandaag is er veel bewolking met vanochtend langs de kust plaatselijk ook mist. Het blijft op een drupje na overal droog. De temperatuur doet een stapje terug naar een graad of 11 en dat heeft te maken met de matige westenwind die frissere lucht aanvoerd vanaf de Noordzee.
Vanavond en vannacht is er veel bewolking en blijft het overal droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 6 graden en de wind komt uit het zuidwesten en waait zwak boven land tot matig aan zee.
Ook morgen wordt een overwegend grijze dag in de regio met plaatselijk een beetje regen. De temperatuur komt uit op 11 graden en de zuidwestenwind trekt aan naar matig boven land tot vrij krachtig aan zee, windkracht 4 tot 5.

Vooruitzichten

De komende dagen verlopen sterk wisselvallig met van tijd tot tijd regen en soms ook veel wind. De temperatuur komt in de middag uit op 12 of 13 graden en daalt in de nacht naar een graad of 7.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 11 en 20 maart bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 10,4 graden en de minimumtemperatuur 3,0 graden. Er valt gemiddeld 14,3 mm neerslag.