FEYENOORD

TERUGLEZEN: Ajax-Feyenoord (2-3)

Het werd gezien als de Wedstrijd van het Jaar. Koploper Feyenoord ging zondag in de eredivisie bij nummer twee Ajax op bezoek. Rijnmond Sport volgde deze topper van het begin tot het einde.
Drie weetjes over Ajax-Feyenoord
Drie weetjes over Ajax-Feyenoord © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Op Radio Rijnmond mis je helemaal niets van Ajax-Feyenoord. De Klassieker start om 14:30 uur, maar de uitzending van Rijnmond begint nóg eerder. Vanaf 13:00 uur zit je bij ons al goed. Rijnmond Sport blikt ruimschoots vooruit en kijkt uitgebreid terug op De Klassieker. Rijnmond Sport duurt tot en met 18:00 uur. Houd ook onze socials in de gaten: Facebook, Instagram en Twitter.
Luister hieronder vanaf 13:00 uur naar Rijnmond Sport:
Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg zijn de commentatoren in de Johan Cruijff ArenA. Jesse van Someren presenteert de show. Emile Schelvis analyseert deze belangrijke confrontatie. Ook laten we flitsen horen van het cruciale degradatieduel tussen Excelsior en SC Cambuur, dat ook om 14:30 uur van start gaat.
Er was ook een liveblog rondom Ajax-Feyenoord. Alles kun je hieronder terugvinden:

Ajax - Feyenoord 2-3 (2-1)

5' 0-1 Santiago Gimenez
17' 1-1 Edson Álvarez
37' 2-1 Dusan Tadic
52' 2-2 Sebastian Szymanski
86' 2-3 Lutsharel Geertruida
Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner (64' Pedersen), Hancko, Hartman (25' López); Wieffer, Szymanski (76' Danilo), Kökçü; Jahanbakhsh (76' Dilrosun), Gimenez, Idrissi (76' Paixão)