nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - 17-jarige jongen aanghouden voor besturen van auto, 75-jarige man in elkaar geslagen in Westmaas, bestelbus met 1200 wietplantjes onderschept: kort nieuws uit de regio
ROTTERDAM- Een 17-jarige jongen is zondag opgepakt op de A16 omdat hij een auto bestuurde. De bestuurder had als excuus omdat zijn moeder hem had gevraagd om te rijden, omdat zij zich niet lekker voelde na een bruiloftsfeest. Bij een controle ter hoogte van Dordrecht liep de jongen tegen de lamp.
WESTMAAS - In een woning aan de Stougjesdijk in Westmaas is zondagavond een 75-jarige man door een onbekend aantal personen in elkaar geslagen. Het groepje van vier a vijf personen belde bij de man aan en gaven hem vuistslagen in het gezicht. Hierna vertrokken zij weer. De 75-jarige moest voor controle naar het ziekenhuis.
ROTTERDAM- Agenten van de KLPD hebben zondag op de A16 bij Rotterdam de bestuurder van een bestelbus aangehouden. In zijn wagen werden ruim 1200 wietplantjes gevonden. De 28-jarige man is aangehouden. De planten én zijn bestelbus zijn beslag genomen.
ROTTERDAM- Rotterdam Airport verwacht niet dat er maandag vliegtuigen vertraagd zullen zijn of uitvallen door de activiteit van de IJslandse vulkaan. De afgelopen dagen had het vliegverkeer in Europa weer last van de aswolk. In Ierland en Spanje werd het luchtruim gesloten. Noemenswaardige problemen leverde dat niet op voor Rotterdam Airport.