Ook in 2018: Zeg het in de Open Microfoon!

Ook in 2018 is Woensdagavond bij Rijnmond Nu dé gelegenheid om te zeggen wat je bezighoudt. Beroert. Waar je je boos om maakt. Wat je blij maakt. Wat heb jij te melden... In de Open Microfoon? Bel 010 - 436 44 36!

Ben je storm van vandaag doorgekomen? Zijn senioren voldoende veilig voor bijvoorbeeld brand? Is het na patsercontroles op dure auto's een goed idee van de politie om patsercontroles te houden op dure jassen of horloges? Is Camiel Eurlings het slachtoffer van een mediahetze?

Of heb je persóónlijk nieuws? Heb je stormschade? Wat zijn jouw goede voornemens? Of heb je al ruzie gehad? Met een instantie? Met een mede-weggebruiker? Met je provider omdat je dit jaar wil overstappen? Heb je vakkundig je collega's gemeden bij die verplichte nieuwjaarswens?

Heb je NU al een mooi evenement aan te kondigen? Of een mooie tentoonstelling? Heb je iets grappigs of interessants gelezen en wil je dat delen met je mede-luisteraar?

Is de grote schoonmaak begonnen? Staan er nog spullen in je kelder of zolder waar je misschien een ander blij mee kan maken?

Zeg het in de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36 of schrijf het: Nu@Rijnmond.nl OF #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.

Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.

Meer over dit onderwerp:
rijnmondnu
Deel dit artikel: