nieuws

Rotterdamse agent die verkeersslachtoffer helpt is een hit op internet

De Rotterdamse agent Allard Marsie krijgt veel positieve aandacht op sociale media omdat hij vrijdag een verkeersslachtoffer ondersteunde. De agent zat zelf in een ongemakkelijke houding om de gewonde vrouw in een comfortabele positie te houden.
De vrouw was aangereden op de Zwart Janstraat in het Oude Noorden in Rotterdam. De agent bleef haar ondersteunen totdat de ambulance er was. Volgens een omstander duurde dat ongeveer twintig minuten.
Op social media is iedereen vol lof over de actie van de agent. Zelfs Pieter van Vollenhoven sprak zijn bewondering uit.
Ook de collega's van de Rotterdamse agent zijn te spreken over de actie.
"Op collega Allard kun je altijd rekenen, een steun en toeverlaat", schrijft agente Gerrianne Jacobs op Twitter. "Veel waardering voor collega Allard die minuten lang gewonde vrouw ondersteunt in Rotterdam. Held van de dag", schrijft Wim Hoonhout.
Ibo Kilic werkt in de Zwart Janstraat en maakte de foto's van de hulpzame agent. Hij plaatste ze met toestemming van Marsie op Facebook. Zijn bericht heeft inmiddels 7,5 duizend likes. "Ik vond het prachtig wat de agent gedaan had. Ik zei nog voor de grap tegen hem: 'ik ga jou beroemd maken'. Maar ik had niet verwacht dat het bericht zo viral zou gaan."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl