112-NIEUWS

Drugs in huis gevonden bij een man uit Oude-Tonge | Twee verdachten aangehouden na schietpartij

Drugs in huis gevonden bij een man uit Oude-Tonge
Drugs in huis gevonden bij een man uit Oude-Tonge © Politie Basisteam Haringvliet
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van maandag 27 maart.

Man opgepakt omdat hij drugs aan minderjarigen verkocht

De politie op Goeree-Overflakkee heeft een 39-jarige man uit Oude-Tonge aangehouden. Hij verkocht drugs aan minderjarigen in het gebied van Oude-Tonge tot aan Middelharnis. In het huis van de verdachte werd een 'grote hoeveelheid' harddrugs en softdrugs gevonden.

Twee verdachten aangehouden na schietpartij in Rotterdam-Hoogvliet

Er zijn vannacht rond 1:50 uur schoten gelost op een parkeerplaats op de Binnenban in Rotterdam-Hoogvliet. De politie heeft een wapen en kogelhulzen van de schietpartij gevonden en een 46-jarige man en een 29-jarige vrouw aangehouden. De man zit nog vast. Hij wordt verhoord. Er vielen zover bekend geen gewonden.

Politie arresteert vijf mannen voor witwassen crimineel geld

De politie heeft maandagochtend in Rotterdam, Rhoon en Barendrecht vijf mannen gearresteerd op verdenking van het witwassen van crimineel geld, en ondergronds bankieren.
Drie mannen van 45, 49 en 73 jaar zijn verbonden aan een geldtransactiekantoor dat van oorsprong gericht is op de overdracht van geld van Suriname naar Nederland en omgekeerd. Agenten hielden twee mannen van 53 en 54 jaar aan in Rotterdam op verdenking van ondergronds bankieren en witwassen.

Man opgepakt in Hendrik-Ido-Ambacht na steekpartij

De politie heeft in Hendrik-Ido-Ambacht een verdachte aangehouden na een steekpartij in Veenendaal zondagavond rond 23:15 uur. Daarbij raakte een man licht gewond.
De vermoedelijke dader sloeg op de vlucht. De politie hield hem in de nacht van zondag op maandag aan in de woning van iemand anders in Hendrik-Ido-Ambacht en sloot hem op. Hij wordt verhoord. De verdachte komt niet uit de regio Rijnmond, meldt de Utrechtse politie.