NIEUWS

Het weer van vandaag: stevige wind

De weerkaart van vandaag
De weerkaart van vandaag © Rijnmond
Vandaag zien we naast veel bewolking af en toe zon en valt er verspreid een enkele bui. Na een erg zachte nacht wordt het vanmiddag 14 of 15 graden.
De zuidwestenwind neemt toe tot vrij krachtig en aan zee tot krachtig, windkracht 5 of 6. Vanavond blijft het vrijwel overal droog.Vannacht gaat het vanuit het zuidwesten uitvoerig regenen. De temperatuur komt niet lager uit dan 9 of 10 graden. De wind draait naar het zuiden en neemt af tot zwak of matig.
Morgen is het bewolkt en gaat het de hele dag regenen. Er wordt uiteindelijk flink wat regen verwacht. Tot in de avond valt er in onze regio naar verwachting 20 tot 25 mm. De zuidenwind draait in de middag naar het zuidwesten en neemt in de loop van de dag toe en wordt vanaf de middag matig tot vrij krachtig en langs de kust krachtig of hard, windkracht 5 tot 7. Aan het eind van de middag en in de avond bestaat er langs de kust kans op zware windstoten.

VOORUITZICHTEN

Op zaterdag is het bewolkt en regenachtig. Vanaf zondag mag gerekend worden op een duidelijke weersverbetering. De zon krijgt dan meer de ruimte en het blijft vrijwel overal droog. In de middag wordt het een graad of 11. De nachten verlopen na het weekend koud met landinwaarts minima rond het vriespunt.

GEMIDDELDE ROTTERDAM AIRPORT:

Tussen 1 en 10 april bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 12,9 graden en de minimumtemperatuur 3,9 graden. Er valt gemiddeld 14,2 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl