BUREAU RIJNMOND

Cameratoezicht ontdekt mishandeling in Kruiskadehof

Cameratoezicht ontdekt mishandeling in Kruiskadehof
Cameratoezicht ontdekt mishandeling in Kruiskadehof © Bureau Rijnmond
De politie rukt direct uit als medewerkers van Cameratoezicht een mishandeling in het centrum van Rotterdam ontdekken. Als ze op de plek arriveren vlucht één van de verdachten. Maar hij wordt na een korte achtervolging aangehouden. Een andere verdachte wordt even later elders in de stad gearresteerd. Het 24-jarige slachtoffer raakt behoorlijk gewond en wordt naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen.
Op zondagmorgen 19 maart omstreeks 5.35 uur wordt de politie gewaarschuwd dat in het Kruiskadehof een man wordt in een nekklem wordt vastgehouden en in elkaar wordt geslagen door twee mannen. Ter plekke zien de politieagenten dat het slachtoffer een bebloed gezicht en hand heeft. Op de grond ligt een plas bloed.
Een verdachte rent weg als hij de politie ziet. Maar hij wordt na een korte achtervolging aangehouden. Uit camerabeelden blijkt dat de andere verdachte kort voordat de politie arriveert richting Hilton hotel is gelopen en daar in een auto is gestapt. Deze wordt onderschept op de ’s Gravendijkwal. De enige inzittende wordt in de boeien geslagen.
Om meer duidelijkheid te krijgen over de mishandeling wil de politie praten met mensen die iets hebben gezien, voor en tijdens de mishandeling van het slachtoffer.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000