nieuws

Doelman Verbist stond op lijstje Sparta

BramVerbist.cropresize.tmp.jpg
BramVerbist.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Sparta Rotterdam heeft interesse getoond in doelman Bram Verbist van Cercle Brugge. Volgens de Vlaamse keeper heeft Sparta geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer naar de mogelijkheden. Inmiddels is hij weer van het lijstje van de Rotterdammers geschrapt, vanwege zijn doorlopende contract in Brugge.
Verbist stond in het verleden onder contract bij Ajax, maar kwam in Amsterdam nooit aan spelen toe. Via Germinal Beerschot en KVK Tienen kwam hij in 2007 terecht bij Cercle Brugge, waar hij nog een contract heeft tot 2012. Dit seizoen kwam Verbist een periode niet aan spelen toe, maar inmiddels is hij weer een vaste waarde in de ploeg van Glen de Boeck. Aan een vertrek denkt Verbist nog niet. “Ik ben heel gelukkig bij Cercle en zou heel graag bij Cercle blijven. Maar je weet het nooit in de voetballerij, als er zich nog een mogelijkheid voordoet kan het altijd in voetbal.”
Sparta heeft overigens besloten om zich niet op de transfermarkt te roeren totdat bekend is of de club volgend seizoen in de eredivisie of in de eerste divisie actief is. Komende zondag kan Sparta degraderen, als het niet weet te winnen van Helmond Sport.
Verslaggever Dennis van Eersel sprak met doelman Verbist na de 2-0 oefenzege van FC Dordrecht op zijn Cercle Brugge 08-05-2010-Bram Verbist over interesse Sparta