Botteghin, Van der Heijden maken rentree

Eric Botteghin
Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Miquel Nelom hebben hun rentree voor Feyenoord gemaakt. Alle drie de verdedigers stonden in de basis bij een oefenduel tegen vv Noordwijk.
Ook Ridgeciano Haps kreeg weer speeltijd, na zijn sleutelbeenbreuk die hem heel december aan de kant hield. De linksback kwam halverwege als invaller in de ploeg.
De wedstrijd in Spanje duurde twee keer 30 minuten. De drie langdurig geblesseerde verdedigers mochten beginnen, maar in het geval van Jan-Arie van der Heijden was dat wel op het middenveld.
Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst gaf in de wedstrijd ook de kans aan wat jonge talenten, zoals Orkun Kökcü, die de enige goal in de eerste helft voor zijn rekening nam. Na rust maakte hij ook de 2-0. Bilal zorgde vlak voor tijd voor de 3-0 eindstand.
Later vanmiddag speelt ook het eerste elftal van Feyenoord nog een oefenduel, tegen FC Luzern. Vanaf 16:00 uur is dat duel op deze website te volgen via het verslag van Sinclair Bischop.