nieuws

Oefenzege voor Feyenoord in Spanje

Feyenoord heeft zaterdag het eerste duel van 2018 met winst afgesloten. De Rotterdammers zegevierden op het trainingskamp in het Spaanse Marbella met 2-1 tegen FC Luzern uit Zwitserland.
Nicolai Jørgensen scoorde vlak voor de rust het openingsdoelpunt van de wedstrijd. De Deense spits van Feyenoord rondde het voorbereidende werk van Steven Berghuis uiteindelijk af (1-0). Stefan Wolf maakte in de 53e minuut voor FC Luzern op geweldige wijze gelijk (1-1). Hij deed dat met een afstandsschot. Maar de Zwitserse ploeg kon deze gelijke stand niet lang vasthouden. Uiteindelijk maakte Renato Tapia de winnende 2-1 nadat Sven van Beek de bal voor de Peruaan had klaargelegd.
De regerend landskampioen zal morgen het trainingskamp verlaten en terug gaan naar Nederland. Feyenoord hervat op zondag 21 januari de eredivisie weer met De Klassieker in Amsterdam tegen Ajax.

Feyenoord - FC Luzern 2-1 (1-0)

43' 1-0 Nicolai Jørgensen
53' 1-1 Stefan Wolf
62' 2-1 Renato Tapia
Opstelling Feyenoord: Jones; St. Juste, Van Beek, Tapia, Malacia (75' Nelom); El Ahmadi (C) (45' Amrabat), Toornstra, Vilhena; Berghuis (45' Boëtius), Jørgensen, Larsson​
Zondag en maandag zie je in Rijnmond Nieuws op TV Rijnmond een samenvatting van dit duel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl