nieuws

Maak kennis met Rijnmond Runner Wesley

Op 8 april staan zes sportievelingen namens het Rijnmond Running Team aan de start van de marathon van Rotterdam. Samen met Rijnmond-nieuwslezer Gerben Solleveld gaan ze de uitdaging aan.
De eerste paar weken van het zware trainingsschema maak je kennis met de deelnemers van het team. We trappen af Wesley Plompen.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als Social Media Marketeer. Ik ben verantwoordelijk voor diverse social media kanalen en online campagnes. Daarnaast ben ik uiteraard een fanatiek hardloper. Ik kijk sinds kort graag naar series, spreek graag met vrienden af, houd van koken en Instagram.
Je hoeveelste marathon wordt dit?
Mijn 3e marathon. Allemaal in Rotterdam
Wat is je mooiste hardloopervaring tot nu toe?
Natuurlijk is mijn mooiste herinnering de finish op de Coolsingel van de marathon van Rotterdam. Ook heb ik vorig jaar genoten van mijn eerste buitenlandse hardloopevenement, The Great North Run, een halve marathon in Newcastle. Het moment dat de straaljagers boven me vlogen was een uniek moment tijdens de loop.
Waarom ga je de marathon van Rotterdam lopen?
Het plezier, de route, eigen stad, sfeer, familie en vrienden die supporten. Dit jaar hoop ik onder de 4:30 uur te lopen.
Waarom heb je je opgegeven voor het Rijnmond Running Team?
Het lijkt mij een heel mooi moment om anderen te kunnen inspireren met hardlopen. Het samen werken naar een mooi doel. You'll Never Walk Alone!
Wat hoop je te bereiken met het Rijnmond Running Team?
Dat we met z’n allen kunnen laten zien hoe je op een leuke manier jezelf kan voorbereiden op een marathon. Dat iedereen zijn doelen en dromen kan bereiken.
Volg alle verhalen van het Rijnmond Running Team op weg naar de Coolsingel ook via de speciale Facebook-pagina!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl