112-NIEUWS

Arrestaties na woninginval in Barendrecht | Jongen (16) gewond bij steekpartij in Vlaardingen

Twee vuurwapens zijn in beslag genomen
Twee vuurwapens zijn in beslag genomen © Archief
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van maandag 3 april.

Arrestaties na woninginval in Barendrecht

Bij een politie-inval in een woning aan de Noordersingel in Barendrecht zijn maandagochtend twee mannen aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Dordrecht en 28-jarige man uit Rotterdam. Ook zijn er twee vuurwapens aangetroffen.
Dat bevestigt een politiewoordvoerder na berichtgeving van Barendrechtnu.nl. Na de inval is de politie nog enige tijd in de woning aanwezig geweest om onderzoek te doen. De wapens zijn in beslag genomen.
Wat de aanleiding is voor de politie-inval wil de woordvoerder niet zeggen. Het gaat om een lopend onderzoek.

Jongen (16) gewond na steekincident in Vlaardingen

Bij een steekincident aan de Sweelinckstraat in Vlaardingen is maandagavond een 16-jarige jongen gewond geraakt. Het slachtoffer, dat uit Vlaardingen komt, is overgebracht naar het ziekenhuis.
De steekpartij gebeurde rond 17:45 uur. Volgens getuigen had de tiener ruzie met een andere jongen, waarna ze vermoedelijk elkaar hebben gestoken. De 16-jarige gewonde jongen is waarschijnlijk door iemand anders naar het ziekenhuis gebracht, nadat hulpdiensten aanreden is hij niet meer in de omgeving van de Sweelinckstraat aangetroffen.
De andere betrokken jongen is nog niet gevonden. Naar hem wordt nog gezocht. Mensen die meer weten over het steekincident worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Meerdere kelderboxen Rotterdamse Bergsingel volgelopen na gesprongen leiding

In de Bergsingel in Rotterdam is vanmiddag een hoofdwaterleiding gesprongen. Hierdoor zijn meerdere kelderboxen volgelopen met water.
Door de gesprongen leiding is in de stoep een sinkhole ontstaan, waar geparkeerde fietsen in zijn gevallen. Ook heeft zich een grote hoeveelheid water en zand door de straat verspreid. Hoe lang het nog duurt voor de problemen verholpen zijn, is niet duidelijk.
Het sinkhole is ontstaan nadat de waterleiding sprong
Het sinkhole is ontstaan nadat de waterleiding sprong © MediaTV

Gewonde na botsing op oversteekplaats Rotterdam

Bij een botsing tussen een scooter en een auto bij de Beukelsbrug is in de nacht van zondag op maandag de scooterbestuurder flink gewond geraakt. Dit gebeurde iets voor middernacht. De scooterrijder moest naar het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. Volgens een verslaggever ter plaatse raakte de bijrijder van de scooter ook gewond.
De botsing veroorzaakte veel blikschade. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt uitgezocht.
De botsing aan de Beukelsweg gebeurde rond middernacht
De botsing aan de Beukelsweg gebeurde rond middernacht © MediaTV

Bewoners gewond bij woningoverval in Dordrecht

In Dordrecht zijn twee mensen afgelopen nacht lichtgewond geraakt bij een overval op hun woning in Dordrecht. Rond 00:30 uur drongen drie in het zwart geklede overvallers het huis aan de Rigelhof in de wijk Sterrenburg binnen. De daders gingen ervan door. De politie meldt dat ze niets hebben buitgemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl