nieuws

Garcia: 'Excelsior heeft verleden met goede buitenspelers'

Excelsior huurde deze week Levi Garcia van AZ. Zondag tegen Sparta kan de aanvaller nog niet spelen, omdat hij wacht op een werkvergunning. Garcia twijfelde niet toen de Rotterdamse club interesse toonde. "Excelsior heeft een verleden met goede buitenspelers, hier hebben veel goede spelers gespeeld. Dit is een goede club om weer vertrouwen te krijgen, ik ga mijn best doen voor Excelsior."
Trainer Mitchell van der Gaag is blij met Garcia, die bij AZ nauwelijks speelde. "Het is duidelijk dat wij er spelers bij wilden, in de zomer al. Toen hebben wij de juiste speler niet kunnen vinden. Nu was daar die mogelijkheid om Levi te huren. Hij kan zowel op links en rechts uit de voeten, is snel, doelgericht en redelijk sterk. Dingen die in onze ogen ontbraken."
Zondag wacht de stadsgenoot, Sparta, dat laatste staat in de eredivisie. "We hebben een goed trainingskamp gehad, goede wedstrijden gespeeld, maar nu moeten we dat overzetten naar Sparta. Het is een beladen wedstrijd, gelijk een derby. We weten de belangen, voor Sparta en voor ons," aldus Van der Gaag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl