TPP onderuit tegen topploeg 't Knooppunt

De zaalvoetballers van TPP hebben zaterdag in het Topsportcentrum een nederlaag geleden tegen 't Knooppunt uit Amsterdam. Het Rotterdamse team verloor met 5-2 van de nummer twee van de eredivisie.
In de elfde minuut van de wedstrijd kwam TPP op voorsprong via een treffer van Felix Verhaar (1-0). Lang kon de thuisploeg niet van deze voorsprong genieten, want de Amsterdammers maakten in rap tempo drie doelpunten in drie minuten. Daardoor was de ruststand 1-3.
Zeven minuten na de rust bracht Thierry Seaw met zijn aansluitingstreffer de spanning terug in de wedstrijd (2-3). 't Knooppunt wist in de veertigste minuut echter twee keer te scoren, waardoor 2-5 de eindstand was.
Na dertien wedstrijden staat TPP op de achtste plaats met zestien punten. Volgende week speelt de Rotterdamse formatie in eigen huis tegen eredivisiekoploper Hovocubo in de kwartfinale van de beker.