nieuws

TOGR sneuvelt in RTV Rijnmond Cup

Rijnmondcupvoorsite.cropresize.3.JPG
Rijnmondcupvoorsite.cropresize.3.JPG
ROTTERDAM - TOGR is in de derde ronde van de RTV Rijnmond Cup uitgeschakeld. De Rotterdamse club, die dit seizoen is gedegradeerd uit de hoofdklasse, verloor in Spijkenisse van SCO ’63. De ploeg van trainer Peter van Gestel was met 2-1 te sterk voor de bezoekers.
DCV (zo) verloor op eigen veld met 2-3 van cvv Zwervers. GLZDelfshaven was thuis met 3-0 te sterk voor CION. Eerder plaatste Barendrecht zich al voor de volgende ronde van de RTV Rijnmond Cup. Het Oud-Beijerlandse SHO werd met 2-0 verslagen. Ook Nieuwenhoorn, OVV en FC Maense (za) zegevierden.
De zondagvoetballers van DHZ wonnen de inhaalwedstrijd in de tweede ronde met 3-0 van het Geervlietse PFC. De Rotterdammers treffen op 11 mei Rhoon, de ploeg van scheidend trainer Edwin de Koning. DRL (zo) verraste ASWH door met 2-4 te winnen bij de hoofdklasser.
Schema overige wedstrijden in derde ronde van de RTV Rijnmond Cup:
8 mei CWO (za) – Excelsior Maassluis 11 mei Aelous – Leonidas (zo) 11 mei Dilettant – XerxesDZB (za) 11 mei XerxesDZB (zo) – SVVSMC 11 mei DRL (zo) – Papendrecht (zo) 11 mei VVGZ – Spijkenisse 11 mei Rijsoord – Smitshoek/Heinenoord (inhaalduel wordt komende zaterdag gespeeld) 11 mei Rhoon – DHZ (zo)