Rijnmond Fitmaand: de soms onmogelijke strijd tegen de kilo's

Afvallen. Het staat bij veel mensen bovenaan het lijstje als er weer een nieuw jaar aanbreekt. Maar wat nou als niks werkt? Als je ondanks minder koolhydraten, geen brood, calorieën tellen, shakes en vijf keer per week afgebeuld worden in de sportschool 0,0 verandering ziet op de weegschaal?

Een gastric bypass kan dan een van de laatste oplossingen zijn. Maar wat is het precies? Wanneer kom je in aanmerking? Wat verandert er precies in je lichaam en wat zijn de gevolgen?

Antwoord op die vragen krijg je vanavond tussen 18:00 uur en 19:00 uur bij Rijnmond Nu. De gasten in de studio kunnen jouw vragen te beantwoorden.

Wil je reageren of heb je een vraag over maagverkleiningen, diëten of voedingstips? Mail naar Nu@Rijnmond.nl, bel 010-4364436 of reageer op Twitter met #RijnmondNu:

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.
Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.

Meer over dit onderwerp:
rijnmondnu Rijnmond Fit
Deel dit artikel: