Zeg het. Zing het. Schreeuw het. In de Open Microfoon

In plaats van de woensdag, is deze keer de dónderdag de dag van de Open Microfoon in Rijnmond Nu tussen 18.00 en 19.00 uur! Wat heb je te melden? Bel 010 - 436 44 36.

Wat is jouw verhaal? Wat heb je deze week meegemaakt, wat je misschien boos heeft gemaakt, of ontroerd? Of waar je een gulle lachbui van kreeg? Van iets dat je op straat zag, bij de buren, in de trein op in de super? Heb je zó iets bijzonders meegemaakt, dat je het van de daken wil schreeuwen?

Wil je meepraten over het Nieuws, dat je hoort of leest? Over de treinverbinding met Dordrecht? Over de duurzaamheidsplannen van Rotterdam? Over mishandelingen achter de voordeur en de aanpak daarvan? Over de miljoenen die moeten naar de verbouwing van het Boijmans van Beuningen?

Of heb je een klacht? Over grafitti-spuiters die niet met hun tengels van muren en geluidsschermen af kunnen blijven? Over verkeershufters? Over stomme mensen in de supermarkt? Wil je een koude of warme douche uitdelen aan een instantie of een bedrijf?

Ga op het kistje staan en kondig jouw buurtfeest of Open Dag aan! Of een sportevenement. HEB JIJ tips voor wat je kan gaan doen het komend weekend? Een leuke voorstelling in het theater of een mooie film?

Staat er een salontafeltje te verstoffen op zolder en wil je er een ander blij mee maken? Laat het ons weten! BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mailtje naar Nu@Rijnmond.nl. Twitteren doe je met #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.
Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.

Meer over dit onderwerp:
rijnmondnu
Deel dit artikel: