nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Verdachte van poging tot overval aangehouden, Scooterrijder gewond na aanrijding, Vrouw steekt ex-vriendin, Notoire auto-inbreker aangehouden.
Verdachte van poging tot overval aangehouden
VLAARDINGEN - De politie heeft maandagochtend een 20-jarige man uit Vlaardingen aangehouden, die wordt verdacht van een poging overval op een bezinestation aan de Beethovensingel zaterdagavond. De overvaller bedreigde een medewerkster met een vuurwapen, maar ging er vervolgens zonder buit vandoor. Dankzij camerabeelden kon de verdachte maandagochtend rond tien uur in een woning aan de Salviastraat in Vlaardingen worden aangehouden.
Scooterrijder gewond na aanrijding
MOOKHOEK – Bij een ongeval tussen een auto en bromscooter is de 16-jarige bestuurder van de bromscooter gewond geraakt. Maandagavond reed de jongen uit Strijen over de Strijensedijk in de richting van Mookhoek. Van de andere kant kwam een personenauto.Bij een inhaalmanoeuvre raakte de 25-jarige autobestuurder met de linkervoorkant de scooter. Door de val had de 16-jarige bestuurder had breuken aan zijn boven- en onderbeen en een hersenschudding.
Vrouw steekt ex-vriendin
ROTTERDAM-ZUID - De politie heeft maandagavond een 45-jarige vrouw aangehouden, die ervan wordt verdacht haar ex-vriendin te hebben aangevallen met een mes. Het 24-jarige slachtoffer kwam rond zeven uur haar ex-vriendin tegen op de Laan op Zuid. De ex eiste geld. Het slachtoffer gaf haar dit, maar die vond het niet voldoende. Daarop stak de verdachte haar met een mes in haar buik. De 24-jarige vrouw raakte niet gewond. Er zat een gat in haar jas en op haar buik was de afdruk van het mes te zien.

Notoire auto-inbreker aangehouden

KRALINGEN-CROOSWIJK - Een 43-jarige notoire auto-inbreker uit Capelle aan den IJssel is zondagavond op heterdaad aangehouden. Rond half negen meldde een oplettende getuige dat er werd ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Plantagelaan. Toegesnelde politieagenten hielden de man aan. De verdachte zat nog in de auto, de middenconsole was opengebroken.