nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Dode Botlekbrug vermoedelijk Indiaase zeevaarder, politie waarschuwt voor auto-inbraken Hellevoetsluis en automobilist had 21 boetes openstaan: Kort nieuws uit de regio.
Dode Botlekbrug vermoedelijk zeevaarder

ROTTERDAM – Het stoffelijk overschot van de man die zondagavond uit het water werd gehaald vlakbij de Botlekbrug, behoort waarschijnlijk toe aan een 25-jarige man uit India. De politie vermoedt dat het om een opvarende gaat die sinds 11 april wordt vermist. De kapitein die die dag de haven had verlaten, merkte op volle zee dat hij een bemanningslid miste. DNA-onderzoek moet uitwijzen of het daadwerkelijk om die vermiste gaat.
Politie waarschuwt voor auto-inbraken Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS - De politie waarschuwt inwoners van de gemeente Hellevoetsluis voor enkele auto-inbrekers die de laatste tijd actief zijn. Vooral uit de wijken de Bonsen Hoek, Ravense Hoek, Struyten en Kooistee komen volgens de politie aangiften binnen.
21 boetes en 31 xtc-pillen

ROTTERDAM - De politie heeft zaterdagavond bij een controle aan het Heemraadsplein een man aangehouden die nog 21 boetes had openstaan. Dat werd maandag bekendgemaakt. Omdat er ook 31 xtc-pillen in de auto werden vonden, is ook de 18-jarige bijrijdster uit Capelle aan den IJssel aangehouden. Na verhoor is ze heengezonden. De bestuurder zit nog vast op het politiebureau.