nieuws

Europa League: De Vrij overtuigend door, De Roon uitgeschakeld

Europa League: De Vrij overtuigend door, De Roon uitgeschakeld
Europa League: De Vrij overtuigend door, De Roon uitgeschakeld
Oud-Feyenoorder Stefan de Vrij heeft zich met het Italiaanse Lazio geplaatst voor de achtste finales van de Europa League. De tweede ronde van het toernooi was wel het eindstation voor het eveneens Italiaanse Atalanta van Marten de Roon.
Lazio, met De Vrij de hele wedstrijd in de ploeg, wist thuis in Rome af te rekenen met het Roemeense Steaua Boekarest. Waar Lazio vorige week nog met 1-0 onderuit ging in Roemenië, won het nu overtuigend met 5-1. Ciro Immobile maakte drie goals.

Marten de Roon


Marten de Roon uit Hendrik-Ido-Ambacht mocht met zijn Atalanta lang hopen op een goed resultaat tegen Borussia Dortmund. Na een 3-2 nederlaag van vorige week in Duitsland, ging Atalanta nu thuis na tien minuten aan de leiding. Een goal van Dortmund zeven minuten voor tijd zorgde alsnog voor uitschakeling. De Roon speelde bijna het volledige duel.
Ook het Italiaanse Napoli ligt uit het toernooi. De ploeg werd in de Champions League derde in de groep van Feyenoord. Een 0-2 zege bij het Duitse RB Leipzig was na de 1-3 nederlaag van vorige week niet genoeg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl