Berghuis over akkefietje met Van Beek: 'Had het niet moeten doen'

Steven Berghuis moest zondag in de topper tegen PSV (1-3) in de rust vervangen worden bij Feyenoord. De aanvaller heeft een lichte liesblessure. "Ik hoop dat ik woensdag kan redden", reageerde hij bij RTV Rijnmond.

"Ik denk dat het vertrouwen in de ploeg broos is. We hielden de bal niet lang in het team. Daardoor konden we niet domineren en hadden we geen controle over de wedstrijd. PSV voelde zich daardoor sterk en was het voor ons lastiger", was de analyse van Berghuis. Hij weet dat er veel druk is op het duel in de halve finale van de beker tegen Willem II. "Maar ik kan niet wachten", aldus een vastberaden Berghuis.

Akkefietje met Van Beek


Deze week kwam de buitenspeler in het nieuws vanwege een incident op de training met teamgenoot Sven van Beek, die hij een schop gaf na een duel. "Wat moet ik erover zeggen? Je speelt een partij op het scherpst van de snede."

Berghuis vindt dat zijn reactie niet goed was. Hij zegt het akkefietje al is bijgelegd. "Er was wat frustratie en irritatie tussen Van Beek en mij. Ik moet het niet doen, maar het gebeurt gewoon."

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren