PODCAST

'Lid van verdienste' Lydia van der Hoff in Sparta naar Voren! "Ik sloeg iedere dag Marilia op z'n kont"

Lydia van der Hoff bij Frank Stout en Anton Slotboom
Lydia van der Hoff bij Frank Stout en Anton Slotboom © Rijnmond
Sparta won afgelopen weekend bij AZ voor het eerst dit seizoen van één van de grote clubs in de eredivisie. Het is de bekroning van een topseizoen op Het Kasteel. Frank Stout en Anton Slotboom praten erover in een nieuwe Sparta naar Voren! met Lydia van der Hoff.
Lydia van der Hoff is vorig jaar benoemd tot Lid van Verdienste bij Sparta. Lydia groeide op in de Spartastraat, was van jongs af aan supporter van de club en is al bijna 50 jaar medewerker bij Sparta. In al die jaren heeft zij meerdere administratieve functies bekleed en was van dichtbij getuige van vele hoogte- en dieptepunten uit de clubgeschiedenis. Een vat vol verhalen, zo blijkt in onze podcast.
We spreken met Lydia over het rood-wit mannen diner, waar tegenwoordig ook vrouwen bij aanwezig mogen zijn. Over alle vriendschappen en de hoeveel Spartanen die ons ontvallen zijn. En ze vertelt over haar favoriete Spartanen. Van Louis van Gaal tot René van der Gijp en van Dennis de Nooijer tot Marilia: 'Hij had echt zo'n mooie kont..."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl