Vogels spotten in Chris Natuurlijk van 3 maart

Vrolijke veldgids over vogels en vogelaars, Voedselbos in 1 minuut, spreeuwenkaraoke in Museumnacht010 en een week geen dieren eten.

Spotvogels


Jean-Pierre Geelen en Saskia van Loenen delen een passie:  het kijken naar vogels én vogelaars. In Spotvogels - een vrolijke veldgids over vogels en vogelaars - doen zij daar een boekje over open, net als in Chris Natuurlijk.

Spreeuwenkaraoke in Museumnacht010


Naar het museum by night. Dat kan op 3 maart in Rotterdam. Chris Natuurlijk blikt vooruit op de Museumnacht010 met Kees Moeliker. Zelf kan de directeur van het Natuurhistorisch Museum niet als bezoeker naar dit evenement, want dan is hij in zijn eigen museum aan het werk. Doe met hem de spreeuwenkaraoke en de spreeuwenquiz. En vergeet niet een selfie te maken met het tweekoppige kalf dat voor de gelegenheid weer eens uit het depot wordt gehaald

Voedselbos in 1 minuut


Wie helpt mee? Zaterdag 3 maart plant de Voedseltuin in het Merwe-Vierhavenkwartier in Rotterdam in één minuut een Voedselbos.  In Chris Natuurlijk vertellen de initiatiefnemers over de vijfhonderd bomen die straks een eetbare bos zullen vormen.  

Een week geen dieren op het menu


De week van 5 tot en met 11 maart is uitgeroepen tot de Nationale Week zonder Vlees. Initiatiefnemer Isabel Boerdam over het waarom daarvan. Chris Natuurlijk gaat kijken bij Obst & Gemüse, een nieuw vegetarisch huiskamerrestaurant in Rotterdam dat open gaat in de Vegetarische Restaurantweek , onderdeel van de Nationale Week zonder Vlees. 


Over Chris Natuurlijk


Waar hoor je over mooie parken, goede boeken of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond
 

Meer over dit onderwerp:
chrisnatuurlijk
Deel dit artikel: