FEYENOORD

Podcast Feyenoord na de overwinning op Cambuur: 'Paixao in deze vorm is een basisspeler'

VKSportphoto/Yannick Verhoeven
VKSportphoto/Yannick Verhoeven © Sebastian Szymanski juicht na zijn doelpunt met de glimlachende Igor Paixao
Feyenoord speelde een degelijke wedstrijd in Leeuwarden en legde SC Cambuur met 0-3 over de knie. In een nieuwe Podcast Feyenoord gaat het over de rol van vleugelaanvaller Igor Paixao, die zondagmiddag een basisplaats kreeg boven Alireza Jahanbakhsh. Feyenoord watchers Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg waren het er over eens: Paixao in deze vorm is een basisspeler. Verder wordt er vooruitgeblikt op de return tegen AS Roma.
Het lijkt met de week minder ingetogen te worden als het gaat om Feyenoord en het kampioenschap. Zo ook in deze nieuwe aflevering van Podcast Feyenoord waarin de Feyenoord watchers van Rijnmond geen blad voor de mond nemen als het over het kampioenschap gaat maar zelfs al vooruitkijken naar eventuele data. 'Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als Feyenoord kampioen wordt bij Excelsior, of er dan al feest gevierd mag worden met oog op de eventuele halve finale van de Europa league', sprak Dennis van Eersel.
Toen deze vraag aan Arne Slot gesteld werd wilde hij daar nog even niets van weten, 'Ik snap dat je deze vraag stelt, maar intern bij Feyenoord weten ze dat ze mij met dit soort dingen niet lastig moeten vallen', sprak Slot gedecideerd.
Tekst gaat verder onder de foto
Sebastian Szymanski heeft de 0-2 op het scorebord gezet tegen sc Cambuur
Sebastian Szymanski heeft de 0-2 op het scorebord gezet tegen sc Cambuur © VK Sportphoto/Yannick Verhoeven

Basisplaats Paixao

Paixao kon zoals vermeld op de nodige complimenten rekenen na zijn optreden tegen Cambuur. Dennis Kranenburg merkte een opvallende kwaliteit van de Braziliaan op: 'hij kan ondanks zijn lengte behoorlijk goed koppen, hij is vaak betrokken bij hoge ballen en kopte er vandaag weer een op de lat.' Vooral omdat op de linkerflank Oussama Idrissi een matige indruk maakte lijkt het er ook echt op dat Paixao een basisspeler gaat worden.
Tekst gaat verder onder de foto
Igor Paixao in actie tegen SC Cambuur
Igor Paixao in actie tegen SC Cambuur © VKSportphoto/Yannick Verhoeven
De heren blikte in de podcast vooruit op de return tegen AS Roma. 'Het kan daar weleens een Romeins gekkenhuis worden', sprak Dennis van Eersel over de aankomende wedstrijd voor de Rotterdammers. Uiteraard gaat AS Roma volledig voor de winst aankomende donderdag, zeker omdat buiten de Conference league van vorig jaar de club niet voor heel veel prijzen speelt de afgelopen jaren.
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!