nieuws

Tiendalli: De druk is er al maanden

Tiendalli.cropresize-1.jpg
Tiendalli.cropresize-1.jpg
ROTTERDAM - Dwight Tiendalli kent weinig zenuwen voor de ontknoping van de eredivisie. De voormalig verdediger van Sparta en Feyenoord kan met FC Twente de titel in de wacht slepen als hij wint bij NAC Breda.
"Momenteel heb ik geen enkele last van zenuwen," vertelt Tiendalli tegenover Radio Rijnmond. "Maar naarmate zondag dichterbij komt zullen die misschien wel komen ja."
Dwight Tiendalli rekent op niets minder dan de landstitel voor zijn FC Twente: "Wij hebben heel weinig verloren dit seizoen. Ik zou dus ook niet weten waarom wij de laatste wedstrijd opeens zouden moeten verliezen. De druk? Die is er al maanden en we staan nog steeds bovenaan. Dus ook die laatste wedstrijd slepen wij er doorheen. Wij worden kampioen!"
Tiendalli heeft geen dubbel gevoel bij zijn overstap afgelopen zomer. Hij was niet goed genoeg bij Feyenoord, maar kan nu kampioen worden met FC Twente. "Het boek Feyenoord is gesloten voor mij, daar kijk ik niet meer naar. Ik heb het uitstekend naar mijn zin in Enschede en als we de titel pakken heb ik het uitstekend gedaan."