SPARTA

Sparta naar Voren! Hoe de boevenploeg van Steijn de mooiste wedstrijd van het seizoen speelde en Feyenoord kan helpen

| Foto:
| Foto:
Sparta speelde afgelopen weekend misschien wel de mooiste wedstrijd van het seizoen in Enschede. FC Twente werd in een krankzinnig duel op een 3-3 gelijkspel gehouden, waardoor Sparta vijfde blijft. Ruud van Os zat op het puntje van z'n stoel, Anton Slotboom stond schreeuwend in de tuin.
Daarnaast bespreken de mannen de eerste versterking voor volgend seizoen. Saïd Bakari voegt zich vanaf 1 juli bij de selectie van Maurice Steijn. De 28-jarige rechtervleugelverdediger, die ook aan de linkerkant kan spelen, komt over van RKC Waalwijk. Bij Sparta tekent Bakari een contract tot medio 2025 met een optie voor nog één jaar. Slotboom vreest dat er verdedigers gaan vertrekken aankomende zomer: "Dat is onvermijdelijk. Als Mica Pinto weg gaat, is dat voor de supporters een pijnlijk verlies."
Van Os heeft contact gehad met Gerard Nijkamp. Sparta heeft Dirk Abels een nieuwe aanbieding gedaan. "En Sparta praat met een speler die de eredivisie goed zou kennen."

Sparta kan Feyenoord kampioen maken

Mocht Sparta aankomende zaterdag punten afsnoepen van PSV kan het zomaar eens de volgende dag raak zijn voor Feyenoord. De gemeente Rotterdam heeft laten weten dat de huldiging sowieso niet plaatsvindt voor 15 mei. Ruud van Os denkt dat het chaos gaat worden mocht Feyenoord op 7 mei kampioen worden op bezoek bij Excelsior. "Iedereen in Rotterdam, behalve Spartanen, hoopt dat PSV aankomende zaterdag gewoon wint van Sparta."
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl