Terug van weggeweest: de Open Microfoon

De Woensdag tussen 6 en 7 is na lange tijd weer gereserveerd voor de Open Microfoon! Wat heb je te melden? BEL 010 - 436 44 36!

Wil je meepraten of een mening geven over het Nieuws, dat je hoort of leest? Bijvoorbeeld over de koopavond in Rotterdam, ondanks Dodenherdenking? Of heb je al geld opzij gezet om over drie jaar je CV-ketel de deur uit te doen? Of hark je dat geld aan het eind van het jaar bij elkaar omdat je toch geen knal-vuurwerk meer kan kopen?

Of heb je persóónlijk nieuws? Over een bijzondere of heftige gebeurtenis in je familie- of vriendenkring? Heb je net een puik tweedehandsje gekocht en wil je het van de daken schrééuwen? Wil je die behulpzame buurman eens flink bedanken?

Misschien heb je iets in de aanbieding? Ben je begonnen met de grote voorjaarsschoonmaak, en heb je een salontafeltje in de aanbieding? Of gordijnen, die er nog prima uitzien? Of ben je juist op ZOEK naar een jaargang Donald Duck, of zoek je al jaren naar die ene LP?

Wil je aandacht voor je cluppie? Zoek je nog leden? Of hou je binnenkort een open dag? Gá op het kistje staan en zeg het!
Komt er binnenkort een mooi concert aan of heb je een leuk stukkie gelezen dat je met ons wilt delen? Maak gebruik van de Open Microfoon.

Heb je een klacht? Over de rij-kwaliteiten van je mede-weggebruikers? Over de posters met zoenende mannen erop? Over etiquette in de supermarkt? Over de politie?

BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mail: Nu@Rijnmond.nl

Op Twitter reageer je met #RijnmondNu :

Rijnmond Nu Twitterkanaal:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16:00 en 19:00 uur.

Luister de uitzending terug! Klik op de 'speaker(s)'.

Meer over dit onderwerp:
rijnmondnu
Deel dit artikel: