nieuws

Beenhakker blij dat Makaay blijft

beenhakker.cropresize.1.jpg
beenhakker.cropresize.1.jpg
ROTTERDAM - Technisch directeur Leo Beenhakker van Feyenoord heeft grote waardering voor de afzwaaiende Roy Makaay. ,,Ik ben heel blij dat hij als jeugdtrainer voor Feyenoord behouden blijft.''
,,Hij is een pure liefhebber. Roy heeft een grote carrière gehad. Ik ken hem nog van mijn tijd bij Vitesse,'' aldus Beenhakker.
Op de vraag of hij voor grootverdiener Makaay een vervanger mag aantrekken, reageerde Beenhakker met gespeelde irritatie. ,,Altijd moet het weer over geld gaan. Dat vind ik jammer. Ook dat de media steeds weer een voorschot nemen op iets wat nog helemaal niet is beslist. Daar ga ik niet in mee. Laat mij nou eerst een ei leggen. Dan hoor je het vanzelf.''
Makaay liet zich wijselijk niet uit over wie hij zelf zou aanbevelen als nieuwe spits in De Kuip. ,,Daar begin ik niet aan. Beenhakker heeft me duidelijk gezegd dat hij mij eruit pleurt als ik me met zijn werk ga bemoeien'', sprak de voormalige topscorer met een brede grijns.
Andere routiniers met hoge salarissen als Giovanni van Bronckhorst en Denny Landzaat weten nog niet of ze bij Feyenoord kunnen en/of willen bijtekenen voor komend seizoen.