nieuws

Nĭ hăo! Hoe belangrijk is kennis van de Chinese taal?

De eerste examens Chinees zijn een feit: Vorig jaar werd het groene licht gegeven om examen te doen in deze taal. Welke voordelen biedt kennis van de taal in de zakenwereld en voor de economie van bijvoorbeeld Rotterdam?
Ruud de Boer ontvangt in Rijnmond Nu docenten van het Rotterdamse Wolfert van Borselen Tweetalig, de leerlingen en een afgezant van Dutch Sino Business Promotions, dat bedrijven en zzp'ers helpt zaken te doen met China.
Waar begin je als je de Chinese taal én schrift machtig wil worden? Zijn er überhaupt aanknopingspunten? En wordt het Chinees straks het nieuwe Engels?
Heb je vragen voor onze gasten? Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl.
Een twitterbericht stuur je met #RijnmondNu :

Rijnmond Nu Twitterkanaal:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16:00 en 19:00 uur.
Luister de uitzending terug! Klik op de 'speaker(s)'.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!