FEYENOORD KAMPIOEN

Interviews na de titel van Feyenoord - Arne Slot schuift met heel de technische staf aan bij de persconferentie

Feyenoord-trainer Arne Slot toont de schaal na het kampioenschap van het seizoen 2022/2023
Feyenoord-trainer Arne Slot toont de schaal na het kampioenschap van het seizoen 2022/2023 © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Na afloop van Feyenoord-Go Ahead Eagles verschijnen allerlei Feyenoorders voor onze camera. Op deze pagina kun je alle interviews terugzien. Rijnmond Sport zet die gesprekken op een rij.
Ververs de pagina voor nieuwe interviews:

21:20 uur - Slot schuift met heel de technische staf van Feyenoord aan bij persconferentie

Na het veroveren van de landstitel nam trainer Arne Slot plaats op de persconferentie. Dat deed hij niet alleen. De oefenmeester van Feyenoord nam heel de technische staf mee, om te laten zien dat het een teamprestatie is.
Arne Slot schuift met heel de technische staf van Feyenoord aan bij persconferentie
"Het gaat vaak over mij, maar dat is niet helemaal terecht. Deze mannen spelen een ongelofelijk belangrijke rol", zegt Slot. "Iedereen zal zeggen dat elk staflid waardevol is geweest voor dit seizoen."

20:55 uur - Wieffer: 'Het is krankzinnig wat er met mij gebeurt'

Voor de winterstop zat Mats Wieffer vooral op de bank, maar na de winterstop is alles anders voor de middenvelder. Vorig jaar speelde hij nog met Excelsior de spannende nacompetitiefinale tegen ADO Den Haag. Nu heeft Wieffer een landstitel op zak.
Mats Wieffer is kampioen met Feyenoord: 'Krankzinnig wat er met mij gebeurt'

20:30 uur - Bijlow: 'Feyenoord is alles voor me'

Als kind van de club is doelman Justin Bijlow natuurlijk trots over het behalen van het kampioenschap. "Ik sloeg bijna mijn handen kapot", knipoogt de keeper van Feyenoord na het bereiken van de landstitel. Het is Bijlows tweede kampioenschap, maar wel zijn eerste als eerste doelman. "Dit is het mooiste wat er is."
Justin Bijlow na het kampioenschap: 'Feyenoord is alles voor me'

20:10 uur - Timber is euforisch: 'Dit zal nog een paar dagen duren'

Quinten Timber herstelde net op tijd van zijn blessure om het kampioensduel van Feyenoord mee te maken. De middenvelder, die afgelopen zomer de transfer maakte van FC Utrecht naar De Kuip, sprak na afloop van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "Vanaf december was het, waar je ook liep in de stad, al gekkenhuis", straalt Timber.
Quinten Timber na titel bij Feyenoord: 'In december was het al gekkenhuis'

19:50 uur - Te Kloese: 'Ik sta hier met ongeloof'

Algemeen directeur Dennis te Kloese was uiteraard blij met het behalen van de zestiende landstitel. Hij had niet verwacht dat het kampioenschap al zo snel een feit zou zijn. "Dit is meer dan bijzonder", zegt Te Kloese. "Ik had een jaar geleden dit niet gedacht."
Dennis te Kloese na de titel voor Feyenoord: 'Ik sta hier met ongeloof'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl