nieuws

Buckens vogelhuiskunst voor al uw gevederde vrindengeluk

De vogelhuisvestingsproblematiek en het daarmee samenhangende broedselproductgeluk is iets dat kunstenaar Kees Buckens uit het Rotterdamse Oude Noorden zeer aan het hart gaat.
Zo zeer zelfs dat ie met de nodige kunstzinnige precisie er tegenwoordig van oudhouten instrumentaria, meubels- en en ander afgeschreven regenwoudsloophout, allerhande ingenieuze stapelbouwvogelflats, -dorpen, -wijkjes en zelfs bordelen voor z'n gevleugelde vrindjes in elkaar flanst.
Het is zo'n populaire rage inmiddels dat z'n, rond de driehonderdvijftig euro kostende vogelhuiskunstwerken, nu al vanuit heel de wereld besteld worden om vanuit de verkapte kids, huisje, kids, boompje feestje-thematiek bij allerhande huwelijksparen kroostrijke gedachtes te helpen wellen en garen.
Vanuit de Benthuizerstraattoe- om aanzit gebiologeerd getriggerd door een van die vele prachtig gepolijst vormgegeven vogelhuiskunstwerken die bij cafe de (Lelle) Bel hangt aan de zijgevel strijk en plet, zet vlogger Jack Kerklaan de speurtocht in naar Buckens' atelier om dehoek bij Mevrouw Meijer in de 2e Pijnackerstraat-randomisé..

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl