FEYENOORD KAMPIOEN

Gratis Feyenoord-tattoo in Barendrecht: 'Geen woorden maar daden'

Tatoeage zetten
Tatoeage zetten © Pixabay
Bij tattoo-shop FR Body Art in Barendrecht kun je donderdag tussen 12:00 en 18:00 uur gratis een Feyenoord-tatoeage laten zetten, omdat Feyenoord landskampioen geworden is. Dat schrijft de tatoeëerder op Facebook.
Iedereen mag kiezen uit een selectie van een stuk of zeven Feyenoord-tatoeages zoals '19:08 isn't just a time' (1908 is het jaar dat de voetbalclub opgericht is), de tekst 'You'll never walk alone' van het lied dat Lee Towers al zo vaak gezongen heeft tijdens huldigingen en na belangrijke wedstrijden. Andere afbeeldingen kiezen kan bij deze actie niet.
FR Body Art in Barendrecht zet gratis Feyenoord-tatoeages
FR Body Art in Barendrecht zet gratis Feyenoord-tatoeages © Facebook
Volgens berichten van lokale media stonden er rond het middaguur er al een stuk of dertig Feyenoord-fans voor de deur van de shop om een gratis brandmerk te krijgen.
Jongeren moeten 16 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen voor een gratis Feyenoord-tattoo. Tieners van 16 tot met 18 jaar krijgen er alleen eentje als ze komen met een van hun wettelijke ouders. Legitimatie is verplicht.

Actie was vooraf aangekondigd

FR Body Art had vooraf al op social media zoals Facebook en Instagram aangekondigd deze actie te gaan doen als Feyenoord kampioen zou worden. En nu het zover is, is het 'geen woorden maar daden', aldus de tatoeëerders.
FR Body Art heeft twee artiesten ingezet om de Feyenoord-afbeeldingen in de huid van de belangstellenden te graveren. Om 18:00 uur sluit de deur.