FEYENOORD

Slot wil helemaal niets kwijt over vermeende interesse Spurs: 'Zit hier niet om over mijn toekomst te praten'

Arne Slot kijkt naar de tribune voorafgaand aan Feyenoord-Go Ahead Eagles
Arne Slot kijkt naar de tribune voorafgaand aan Feyenoord-Go Ahead Eagles © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Het is een vraag die menig Feyenoord-supporter al een tijdje bezig houdt. Is Arne Slot ook volgend seizoen de trainer van Feyenoord? Een vraag waar de hoofdrolspeler zelf voorlopig geen antwoord op geeft. "Ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten."
"De manier hoe mijn vertrek bij AZ door de media is weergegeven, veel te eenzijdig, zorgt ervoor dat alles wat ik zeg nu onder een enorm vergrootglas zou komen te liggen", aldus Slot op zijn wekelijkse persconferentie. De trainer van Feyenoord ruilde Alkmaar twee jaar geleden in voor De Kuip.
Eerder deze vrijdag meldde Sky Sports-verslaggever Gianluca Di Marzio dat Slot al positieve gesprekken met de Spurs zou hebben gevoerd. Iets waar de trainer van Feyenoord zelf dus helemaal niets over kwijt wil. "Ik kan nog wel een keer feitelijk zeggen dat ik nog een contract heb voor twee jaar."
Slot reist komende zondag af naar Emmen, waar Feyenoord de laatste uitwedstrijd van dit seizoen speelt. Het kampioenschap is binnen, maar volgens Slot zijn er desondanks veel redenen om op dezelfde manier te spelen. "Je moet je als waardig kampioen presenteren zondag. Ik kan beloven dat er een elftal op het veld staat dat er alles aan zal doen om te winnen. Ik kan me ook voorstellen dat het voor een voetballer hartstikke leuk is om nu met minder druk, maar nog steeds in een heel goed elftal, te spelen."
Afgelopen week gaat voor Slot de boeken in als 'een van de mooiste herinneringen uit mijn leven'. "Als ik nog iets mooiers mee ga maken dan dit, sportief gezien, moet het wel heel erg mooi gaan worden. Als al die festiviteiten geweest zijn en je staat dinsdagochtend op als landskampioen: dat is een trots gevoel."
Slot wil helemaal niets kwijt over vermeende interesse Spurs: 'Zit hier niet om over mijn toekomst te praten'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl