FEYENOORD

Podcast Feyenoord snapt dat Arne Slot niet kan zeggen óf hij blijft

Feyenoord podcast na de wedstrijd tegen FC Emmen
Feyenoord podcast na de wedstrijd tegen FC Emmen © VK Sportphoto / Yannick Verhoeven
In Podcast Feyenoord praten Dennis van Eersel, Dennis Kranenburg en presentator Jesse van Someren over de overwinning van Feyenoord bij FC Emmen (1-3), komt de goedlachse doelpuntenmaker Danilo aan bod, maar gaat het natuurlijk vooral weer over de toekomst van Arne Slot. Blijft de trainer wel of niet in De Kuip?
Van Eersel acht de kans groot dat Slot vertrekt: "Als Tottenham concreet wordt, dan denk ik dat Slot daar heen wil. Geef die man eens ongelijk. Op sportief gebied valt er bij Feyenoord nog veel te winnen, maar je krediet bij de club kan heel snel dalen als het volgend seizoen minder zou gaan. Het komt niet vaak voor dat een trainer het seizoen na een kampioenschap het ook goed doet."
Dennis te Kloese, de directeur van Feyenoord, was zondag te gast bij ESPN en is duidelijk over de mogelijk interesse van Tottenham in de succestrainer van de Rotterdammers.
"Als een club interesse heeft, dan moeten ze zich bij ons melden", zei Te Kloese bij ESPN. "Slot mag nu niet met een andere club praten, want hij staat nog twee jaar onder contract bij ons. We hebben vorig jaar, als onderdeel van het beleid, met Arne en zijn management gesproken om te verlengen, met het idee een langere periode samen te werken en het beste uit Feyenoord te halen."

Begrip

Verslaggever Dennis Kranenburg denkt dat het afhangt van het bod dat Slot gaat krijgen. "Hij heeft hier ook kinderen op de middelbare school zitten. Die haal je niet zomaar weg uit hun omgeving. Slot krijgt bij Feyenoord gewoon een prima salaris en kan mogelijk meer gaan verdienen. Daarnaast gaat hij ook de Champions League in, dus dan zou ik het wel begrijpen dat hij blijft. Maar als er een hele grote club gaat komen uit de Premier League, dan kan hij ook zomaar weggaan."
Van Eersel heeft begrip voor de houding van Slot: "Hij wil niet voor 100% zekerheid zeggen dat hij blijft én het vervolgens niet kan naleven."
Beluister hieronder de podcast Feyenoord over de overwinning van Feyenoord bij FC Emmen (1-3) en de toekomst van Arne Slot.
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!