112-NIEUWS

N214 bij Noordeloos korte tijd dicht na ongeval | Jongens gewond bij onderlinge ruzie in Rotterdam

De N214 is woensdag aan het begin van de avond dicht na een aanrijding
De N214 is woensdag aan het begin van de avond dicht na een aanrijding © ZHZActueel
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van woensdag 24 mei.

N214 bij Noordeloos korte tijd dicht na ongeval

De N214 is woensdag rond 18:00 uur bij Noordeloos nog steeds afgesloten na een aanrijding met meerdere voertuigen. Hoeveel auto's er precies bij zijn betrokken, is niet bekend. Een inzittende zou gewond zijn en wordt behandeld in de ambulance, meldt ZHZ Actueel. Er is veel blikschade. Hoe lang het duurt voor de weg weer kan worden vrijgegeven, is niet bekend.

Jongens gewond bij onderlinge ruzie in Rotterdam

Drie jongens zijn woensdagmiddag rond 16:30 uur gewond geraakt toen ze onderling ruzie kregen. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis, de derde is ter plaatse behandeld door ambulancemedewerkers.
Twee knullen kregen op de Gordelweg ruzie met het derde slachtoffer. Waar dat over ging, is nog niet duidelijk. De politie kon ook nog niet zeggen of er gestoken was met een mes of een ander scherp voorwerp. De jongens zijn alledrie aangehouden.

Oud-docent EUR vrijgesproken van verkrachting

Islamoloog Tariq Ramadan is in Zwitserland vrijgesproken voor verkrachting. Een Zwitserse vrouw had gezegd dat hij haar had verkracht in een hotel in Genève. Maar de rechter ziet te weinig bewijs voor verkrachting. Ramadan erkent de seks, maar ontkent dat sprake was van dwang.
Er loopt nog een verkrachtingszaak tegen Ramadan in Frankrijk. Daar hebben vier vrouwen aangifte tegen hem gegaan. Ramadan gaf onder meer les aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook was hij integratieadviseur van de gemeente Rotterdam. Hij moest daar weg toen bleek dat hij een tv-programma presenteerde dat betaald werd door de Iraanse regering.

A15 vrijgegeven na urenlange blokkade door ongeluk

Door een ongeluk is de A15 richting Rotterdam vanochtend tussen Sliedrecht-Oost en Sliedrecht-West urenlang geblokkeerd geweest. De voertuigen die betrokken waren bij het ongeluk versperden de volledige rijbaan. De betrokken wagens zijn geborgen en het wegdek is gereinigd. Rond 11.00 uur heeft de Rijkswaterstaat de A15 weer vrijgegeven.

Twee mannen aangehouden voor schietpartij Rotterdam Centraal

De politie heeft twee mannen aangehouden voor de schietpartij bij Rotterdam Centraal. Op de Stationssingel werd gisteravond vlak voor 20:00 uur een 20-jarige man neergeschoten.
Het slachtoffer raakte gewond, maar is wel aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Eén man werd vrij snel opgepakt bij metrostation Blijdorp. De tweede verdachte werd later bij Abcoude uit de trein gehaald. Hij had een wapen bij zich. Voorafgaand aan de schietpartij zouden de verdachten ruzie hebben gehad met het slachtoffer.
De politie doet onderzoek bij het Centraal Station.
De politie doet onderzoek bij het Centraal Station. © MediaTV