nieuws

Strijd om promotie spannend in eerste klasse

Voetbal7.cropresize.1.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
Voetbal7.cropresize.1.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Spijkenisse heeft de topper tegen Vitesse Delft in de eerste klasse B met 2-2 gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart is nog één zege verwijderd van directe promotie naar de hoofdklasse. Voorschoten ’97 pakte de titel in deze afdeling door thuis met 1-1 gelijk te spelen tegen Alblasserdam.
Het Oud-Beijerlandse SHO is door een ontluisterende 4-0 nederlaag bij Rijnvogels dieper in de problemen gekomen in de strijd tegen degradatie. XerxesDZB rekende overtuigend af met DUNO: 5-0. Gravenzandse SV – Smitshoek werd 1-1 en Excelsior Maassluis deed goede zaken door Zwaluwen Vlaardingen met 2-0 te verslaan. De Vlaardingers promoveren wel naar de hoofdklasse.
In de eerste klasse C speelde kampioen Heerjansdam met 2-2 gelijk tegen Nivo Sparta. Rijsoord won knap met 1-2 van Kloetinge en ook VVGZ en Nieuw-Lekkerland deden goede zaken in de felle strijd om promotie. Eerstgenoemde club was met 3-1 te sterk voor Terneuzense Boys. Nieuw-Lekkerland pakte drie punten bij GPC Vlissingen: 0-2.