nieuws

De Zwerver pakt titel in 2F

voetbal.cropresize.1.jpg
voetbal.cropresize.1.jpg
ROTTERDAM - De voetballers van De Zwerver zijn kampioen geworden in de zaterdag tweede klasse F. De lijstaanvoerder won zelf met 1-0 van Hardinxveld, terwijl concurrent Stedoco hard onderuit ging bij SC Everstein: 4-1. De ploeg uit Kinderdijk keert voor het eerst sinds 1985 terug in de eerste klasse.
In dezelfde afdeling verloor GJS thuis met 1-4 van Almkerk. Meerkerk boekte een ruime 3-0 overwinning op hekkensluiter Wilhelmina ’26. Sliedrecht voor op eigen veld met 0-1 van Oranje Wit. SVW – Altena eindigde in 3-2.
In 2D blijft het ongekend spannend in de strijd om het kampioenschap. Koploper Strijen verloor met liefst 4-0 bij concurrent Alexandria ’66. De Strijenaren raken daardoor de koppositie in de afdeling kwijt aan Deltasport. Die club won met 0-4 van het Rotterdamse VVOR en heeft met nog één duel te gaan de beste papieren om de titel te pakken. Heinenoord blijft ook in de race dankzij een 4-1 overwinning op SC Voorne. ’s-Gravendeel won met 3-1 van Spirit. Gouda zegevierde met 1-4 bij CWO, terwijl het Numansdorpse NSVV bleef steken op een 1-1 gelijkspel tegen Excelsior Pernis.
In 2C werd DSO dankzij een 2-2 gelijkspel tegen MVV ’27 kampioen. Maense ging met liefst 4-9 onderuit tegen Forum Sport. Gravenzandse VV boekte een monsterzege bij SVC ’08: 0-8. Monster – BVCB werd 2-2. Soccer Boys bleef met lege handen tegen RCL: 1-2.