LIVEBLOG: Persconferentie bekerfinale AZ - Feyenoord

Om 14:30 uur komen de trainers en aanvoerders van AZ en Feyenoord bij elkaar in Zeist, voor hun gezamenlijke persconferentie over de bekerfinale van komende zondag. Via dit liveblog blijft je op de hoogte van het laatste nieuws.

Wij zetten de belangrijkste uitspraken van (met name) Van Bronckhorst en El Ahmadi in deze liveblog voor je op een rij. De trainer spreekt onder meer over welke spelers inzetbaar zijn, omdat de nodige spelers vandeweek de wedstrijd tegen Willem II lieten schieten met kleine klachten. Wij geven het laatste Feyenoord-nieuws door via ons officiële Twitter account @RijnmondSport. 

Wij verzamelen al die berichten hier in één pagina, die je niet hoeft te refreshen om de nieuwste updates te zien. Kijk je via de app of laat je browser niets zien? Klik op deze link om het liveblog te zien.

Volg AZ - Feyenoord zondagmiddag om 18:00 uur live op Radio Rijnmond, TV Rijnmond en via onze site en app. De voorbeschouwing op de radio begint al om 15:00 uur, vanaf 17:00 uur begint onze televisieuitzending. 

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren