BUREAU RIJNMOND

Winkelier mishandeld. Verdachten vluchten zonder buit

| Foto:
| Foto:
Een winkelier wordt overvallen door twee mannen terwijl hij met zijn vriendin op straat staat te praten. Eén van de overvallers heeft een vuurwapen, waarmee hij het slachtoffer ook mishandelt. Uiteindelijk gaat het tweetal er zonder buit vandoor.
Op vrijdagavond 3 maart even voor 18.30 uur sluit het 27-jarige slachtoffer zijn winkel aan het Van Eesterenplein in Dordrecht af. Hij loopt naar zijn auto en legt daar persoonlijk bezittingen in. Vervolgens doet hij de wagen op slot. In de verte ziet hij twee personen aan komen lopen, maar hij ziet daar niets verontrustends in.
De winkelier praat bij zijn auto nog even met zijn vriendin en plotseling staat het tweetal naast hen. Ze bedreigen het slachtoffer en eisen geld. Eén van de verdachten bedreigt de winkelier niet alleen met een vuurwapen, hij slaat hem er ook mee op zijn hoofd.
Het slachtoffer laat dat niet over zijn kant gaan en er ontstaat een vechtpartij. Tijdens die worsteling doorzoeken de berovers de zakken van de winkelier. Maar als ze beseffen dat er niets te halen valt vluchten ze in de richting van het Toekanpad.
De verdachten zijn van een afstand gefilmd. Wie weet toch wie deze mannen zijn?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000