112-NIEUWS

Automobiliste rijdt 2-jarig kindje aan | Minderjarigen rijden rond met afgeplakte kentekenplaat en bivakmuts

Politiewagen
Politiewagen © Rick Huijzer
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van zondag 28 mei.

2-jarig kind aangereden en met beenletsel naar ziekenhuis gebracht

Bij recreatiegebied de Merwelanden in Dordrecht is zondagmiddag een kind van 2 jaar aangereden door een automobiliste. Volgens de politie reed de auto niet hard, maar is het jongetje wel gewond geraakt.
De bestuurster is volgens de politie meteen gestopt en uitgestapt, maar omdat de emoties hoog opliepen is ze weer ingestapt en een stukje verder gereden. Ze was even kwijt, maar agenten vonden haar en haar auto in de buurt van de plek van het ongeluk. Het jongetje is gewond geraakt aan het been en naar het ziekenhuis gebracht.

Minderjarigen rijden rond met afgeplakte kentekenplaat en bivakmuts

In Berkel en Rodenrijs zijn gisteravond twee minderjarige jongens opgepakt die met een bivakmuts op een scooter door het dorp reden. De politie zag de twee rijden. De kentekenplaat van de scooter was afgeplakt.
Op het Hoge Land reden de agenten de scooter klem. De twee hebben zich schuldig gemaakt aan een verkeersovertreding omdat er geen kentekenplaat op de scooter zat.

Man met drank op belandt onder tuktuk na Trekkertrek

In Zuid-Beijerland is bij de Hogeweg in de nacht van zaterdag op zondag een man onder een tuktuk beland. Dat meldt de politie. Hij was daar naar de Trekkertrek geweest, een race voor tractoren. Op het wedstrijdterrein ging hij met zijn gemotoriseerde rikjsa over de kop. Daarbij raakte hij gewond aan zijn rug. Hulpverleners van een ambulance hebben de man gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de man onder invloed van alcohol was.

Automobilist valt van Oostzeedijk af en belandt op geparkeerde Audi TT

In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist van de Oostzeedijk in Rotterdam-Kralingen geraakt. Hij viel met zijn auto op een Audi TT die onder aan de dijk geparkeerd stond. Beide auto's zijn op veel plekken diep ingedeukt. Waardoor de automobilist van de weg afraakte, is niet duidelijk.
Een auto reed van de Oostzeedijk af en belandde op een geparkeerde Audi TT.
Een auto reed van de Oostzeedijk af en belandde op een geparkeerde Audi TT. © MediaTV