FEYENOORD

Legioen dolblij met aanblijven succestrainer Arne Slot bij Feyenoord: 'Volgend seizoen weer op de Coolsingel'

Feyenoord-trainer Arne Slot
Feyenoord-trainer Arne Slot © Patrick Goosen/Orange Pictures
Arne Slot maakte eerder deze week bekend ondanks interesse van buitenlandse (top)clubs bij Feyenoord te blijven, tot opluchting van alles en iedereen van het Legioen. Rijnmond Sport legde rondom de wedstrijd tegen Vitesse aan supporters de vraag voor hoe blij ze zijn met het aanblijven van de succestrainer. "Het is gewoon een lekkere vent."
"Dit is heel erg mooi voor de club. Hij kan nu lekker verder bouwen en met Feyenoord de Champions League in. Als er een nieuwe trainer was gekomen zou er ook in een ander systeem gespeeld gaan worden. Met wat nieuwe spelers erbij heb ik er weer enorm veel vertrouwen in", zegt een supporter.
Een vrouwelijke supporter is ook dolblij met het aanblijven van Slot en vierde 'een klein feestje' toen ze hoorde dat de 44-jarige trainer uit Bergentheim bij Feyenoord blijft. "Wat hem zo goed maakt? Hij is menselijk en wil altijd naar voren voetballen, daar houd ik van. Hij heeft bovendien een goede band met spelers, dat merk je aan alles. Het is gewoon een lekkere vent. Ik voel de Coolsingel nu al dichterbij komen", zegt ze.
Bekijk hier de interviews met Feyenoord-supporters over het aanblijven van Arne Slot:
Boskamp en supporters blij met aanblijven Slot: 'Feyenoord winnaar Champions League? Dan loop ik naar Moskou!'
Ze krijgt bijval van een andere supporter, die dat ook denkt. "Ik schat de kans op een nieuw kampioenschap hoog in. Of hij zou blijven was fifty-fifty, schatte ik in. Ik ben opgelucht. Zekerheid is heel fijn. Ik hoop dat ze volgend seizoen ook Europees hoge ogen kunnen gooien. De Champions League winnen? Dat is wat voorbarig maar het zou leuk zijn", zegt een man lachend.
En ook Jan Boskamp is een tevreden man. "Dit is tof. Er verandert nu niks, dus dat zorgt voor stabiliteit en vertrouwen in de ploeg. Of ik vertrouwen heb in volgend seizoen? Ja, natuurlijk!"