FEYENOORD

Podcast Feyenoord richt zich op volgend seizoen: 'Feyenoord gaat nog op zoek naar een type Sinisterra'

Arne Slot
Arne Slot © VK Sportphoto/Yannick Verhoeven
In de laatste Podcast Feyenoord van het seizoen ging het over de nederlaag van Feyenoord tegen Vitesse (0-1), maar werd er vooral vooruitgekeken naar volgend seizoen. De mannen bespraken uitgebreid de voor Feyenoord interessante transferzomer die op komst is, waarin er aan verschillende sleutelspelers zal worden getrokken en de club zich zal willen versterken.
"Het is iets geks de laatste jaren, dat als er bij Feyenoord een soort feestwedstrijd of afscheid is, het niet goed afloopt. Een seizoensafsluiting en Feyenoord is geen goede match", zegt Dennis van Eersel. Feyenoord ging tegen Vitesse onderuit, pas voor de tweede keer dit seizoen. De staf en spelers kunnen nu op vakantie, om over een aantal weken te beginnen aan het nieuwe seizoen.
Ondertussen zal er bij Feyenoord op transfergebied het nodige gebeuren en dat bespraken de mannen dan ook. Sowieso hopen en denken ze dat het aanblijven van Arne Slot Feyenoord op de transfermarkt kan helpen. "Eventuele nieuwe spelers hebben Feyenoord en het werk van Arne Slot dit jaar ook gezien. Misschien denken spelers dan ook wel: dat zou ik wel willen meemaken. Tel daar nog eens Champions League-voetbal bij op en het zal makkelijker worden spelers te houden en te halen", aldus Kranenburg.
Als de mannen over het elftal van Slot nadenken, zijn ze lovend. Toch denken Van Eersel en Kranenburg dat Feyenoord zich nog wel zou kunnen versterken, met name op de flanken. "Daar ligt de prioriteit", zegt Kranenburg, die wordt aangevuld door Van Eersel. "Feyenoord gaat proberen Oussama Idrissi te houden. Maar los daarvan gaat Feyenoord nog op zoek naar een type Sinisterra. Zo'n buitencategorie buitenspeler had Feyenoord dit seizoen niet."
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!