ROPARUN

Mis niks van de finish van de Roparun op de Coolsingel

De Roparun in het verleden
De Roparun in het verleden © Archieffoto
Duizenden mensen finishen vandaag op de Rotterdamse Coolsingel tijdens de 32ste editie van de Roparun. En Rijnmond is erbij. Op alle kanalen zendt Rijnmond de laatste kilometers van de 212 deelnemende teams rechtstreeks uit.
De finish is tussen 14 en 17 uur live te volgen op TV Rijnmond en op Rijnmond.nl, in een gezamenlijke uitzending met Roparun TV. Met Suzanne Mulder als een van de verslaggevers op de Coolsingel en presentator Kevin Spanjersberg vanuit de Roparun-studio. Vanaf 17 uur herhaalt TV Rijnmond ieder uur een compilatie (50 minuten) van de Roparun-uitzending.
Op Radio Rijnmond luister je vanaf 13 uur naar Roparunradio met presentator Peter van Drunen. Uiteraard volgen we de deelnemers tot ook de laatste lopers rond 18 uur over de eindstreep zijn.

Liveblog

Vanaf 11.00 uur lees je in ons liveblog op Rijnmond.nl alle laatste nieuwtjes over de deelnemende teams en tussenstanden over het ingezamelde geldbedrag.
De Roparun 2023 ging 27 mei van start in Twente. De 212 deelnemende teams proberen met deze non-stop estafetteloop zoveel mogelijk geld in te zamelen voor projecten die het leven van kankerpatienten wat draaglijker maken. Daarnaast steunt de Roparun nog eens 49 andere goede doelen waarvoor de deelnemers zelf steun hebben aangevraagd.