FEYENOORD

Voor slechts 1,7 miljoen euro koop jij het huis van oud-Feyenoorder Tomasson

Voormalig Feyenoord-spits Jon Dahl Tomasson doet zijn Rotterdamse stulpje in de verkoop
Voormalig Feyenoord-spits Jon Dahl Tomasson doet zijn Rotterdamse stulpje in de verkoop © Anatoliy Medved
Wie een luttele 1,7 miljoen euro op de bank heeft staan, kan binnenkort de nieuwe eigenaar worden van het knusse optrekje van oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson. Het riante hoekherenhuis in Kralingen staat sinds kort te koop.
Het is inmiddels een kleine 12 jaar geleden dat de Deense Tomasson voor het laatst voor Feyenoord uitkwam, maar de voormalig topspits heeft voor Rotterdam nog altijd een speciaal plekje in zijn hart. In 2002 scoorde hij het winnende doelpunt voor Feyenoord tegen Borussia Dortmund in de finale van de UEFA Champions League. Sindsdien is de naam Tomasson niet meer weg te denken uit de stad. Tenminste, tot nu. Het lijkt erop dat Tomasson zijn stedelijk paleisje nu echt in de verkoop doet.
Voor de verkoopprijs van 1,7 miljoen krijgt de koper een bijzonder plekje aan de Prinses Julianalaan in het midden van Kralingen. Een klassiek hoekherenhuis uit 1923 met echte glas-in-loodramen, een tuin met losse schuur en garage, marmeren en houten vloeren en drie verdiepingen met in totaal 5 slaapkamers, 2 badkamers en meer dan 200 vierkante meter woonoppervlak. Dat het Kralingse Bos, de Kralingse Plas en de Lusthofstraat zich op loopafstand van de voordeur bevinden is ook mooi meegenomen.

Niet breed, wel ruim

Hoewel de woning niet breed is, zorgen de grote ramen, hoge met sierlijsten beklede plafonds en open inrichting alsnog voor een ruime beleving. Vanuit de knusse keuken heb je uitzicht op de eetkamer, de aangesloten serre en het achterliggende terras en de tuin. Een tuin met grasveldje dat zich ideaal leent voor een barbecue, een opblaasbadje of, zoals Tomasson zelf, een klein doel om strafschoppen te oefenen.
Via een steile én stijlvolle trap bereik je de eerste verdieping, met daarin een slaapkamer met houten vloeren én open haard, een balkon om ook aan de voorzijde van het huis van de zon te genieten. Verbonden aan de slaapkamer zit een moderne badkamer met douche en bad. Op dezelfde verdiepingen vinden we een slaapkamer met vide voor de kleine voetballer in spe.
Op de tweede verdieping vinden we nóg een slaapkamer, een kantoor met uitzicht op de wijk en een overloop met een skylight van glas-in-lood. Met een tweede badkamer met douche en toilet erbij ben je ook op deze verdieping van alle gemakken voorzien.
Ben jij door het lezen van deze omschrijving helemaal enthousiast geworden voor het huis van deze voormalig Feyenoorder én heb je een kleine twee miljoen euro op de bank? Neem dan zelf een kijkje op de officiële Funda-pagina om foto's van het huis te bekijken.