112-NIEUWS

Voertuigen in beslag genomen wegens belastingschuld | Woningen Rotterdam-Hoogvliet ontruimd na gaslek

Archief | © Archief
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van vrijdag 2 juni.

Woningen in Rotterdam-Hoogvliet ontruimd na gaslek

Op de Middenbaan-Noord in Rotterdam-Hoogvliet zijn vanavond twintig woningen preventief ontruimd geweest vanwege een gaslek. In een woning zou door een gasleiding heen zijn geboord.
Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren is het gas in de woning afgesloten en werd het lek gevonden. De leiding moet worden gerepareerd. De woningen zijn vervolgens weer vrijgegeven.

Drie auto's in beslag genomen vanwege belastingschuld

De politie heeft deze week in Maassluis drie auto's in beslag genomen van eigenaren die een belastingschuld hadden. Dit gebeurde tijdens een controle van de politie en de Belastingdienst. De controle werd op meerdere locaties in Maassluis gehouden, meldt streekomroep WOS.
Door een camera kon in het systeem van de Belastingdienst gecontroleerd worden of de eigenaar van het voertuig mogelijk een belastingschuld heeft. Na een match bracht een motoragent de betreffende auto naar de controleplek.
Meerdere mensen konden hun schuld ter plekke afbetalen aan de Belastingdienst. Drie personen konden dat niet, om die reden is hun voertuig in beslag genomen.
In een aantal gevallen zijn voertuigen ook gecontroleerd voor andere misstanden, zoals problemen met de verlichting of rijden zonder rijbewijs. In totaal zijn zestien bekeuringen uitgeschreven.

Botsing tussen drie personenauto's en een vrachtwagen in Hoogvliet

Op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Hoogvliet heeft vrijdagochtend rond 10.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden tussen drie personenauto's en een vrachtwagen. Hierbij raakte niemand gewond.
Door het ongeval was een deel van de A15 tijdelijk afgesloten. Inmiddels is deze weer vrijgegeven.

Man gewond bij steekpartij in Rotterdam-Vreewijk

Een man is donderdagavond neergestoken in Rotterdam-Vreewijk. Dat gebeurde even na 21:30 uur op de Dordtsestraatweg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft kort erna iemand opgepakt en doet verder onderzoek naar het incident.

Rotterdammer gewond bij verkeersruzie op de A17

Een 33-jarige Rotterdammer is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersruzie op de A17 bij Oud Gastel in Noord-Brabant. Dat meldt de politie. Mogelijk is hij aangereden door de bestuurder van een andere auto, een 28-jarige man uit Kortgene.
De Rotterdammer is met onbekende verwoningen overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat hij in een huurauto reed, maar hij niet over de juist papieren beschikte, is deze auto in beslag genomen.
Van zowel de Rotterdammer als de man uit Kortgene heeft de politie het rijbewijs ingenomen.