Zanik, Zing of Zeg het in de Open Microfoon in Rijnmond Nu

Woensdagavond = Open Microfoonavond bij Rijnmond Nu. Wat heb je te melden? BEL 010 - 436 44 36!

Wil je meepraten over het Nieuws, dat je hoort of leest? Over de restauratie van de Maastunnel? Over kabinet Rutte III? Over dat wij Nederlanders waarschijnlijk het meest moeten gaan betalen aan de Europese Unie? Over misstanden in studentenverenigingen? Moet drugsgebruik strengen worden aangepakt?

Of heb je een persóónlijk verhaal? Over hoe jouw week was? Wat heb je allemaal meegemaakt, hoe groot of klein ook?

Wil je een mooi evenement aanprijzen? Of een open dag van je bedrijf of kluppie? Organiseer je een braderie? Een mooi concert? Een toneelstuk?

Of ben je met de grote schoonmaak bezig? En ontdek je spullen, die in plaats van het grofvuil wel misschien een plekje kunnen vinden bij je mede-luisteraar? Of ben je juist op zoek naar een bijzonder boek of stripalbum? Roep de hulp in van je mede-luisteraar.

Wil je iets aan de kaak stellen? Een misstand? Heb je een klacht? Een koude of warme douche uitdelen?

Pak de Open Microfoon: BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

Rijnmond Nu Twitterkanaal:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt, maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

Meer over dit onderwerp:
rijnmondnu
Deel dit artikel: