WEERBERICHT

Het weer van vandaag: opnieuw zonnig en droog

Het weer van dinsdag 6 juni
Het weer van dinsdag 6 juni © Rijnmond
Vandaag krijgen we opnieuw een stralend zonnige dag en blijft het overal droog. De temperaturen liggen vanmiddag tussen de 18 en 23 graden met de laagste temperatuur vlak aan zee. De noordoostenwind waait daarbij matig boven land en aan zee soms vrij krachtig uit het noorden.
Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 11 graden en er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.
Morgen is er opnieuw veel zon al kan er soms ook wat sluierbewolking overtrekken en de zon iets afschermen. De temperaturen liggen opnieuw tussen de 18 en 23 graden. bij een matige noordoostenwind boven land tot een vrij krachtige noordelijke wind aan zee.

Vooruitzichten

Veel zon en droog met vanaf vrijdag een stijging van de temperatuur naar zomerse waarden van 25 graden. In het weekend kan het door een warmere oostenwind zelfs gemiddeld 27 graden worden. Zondag is er daarbij een kleine kans op een (onweers)bui.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 1 en 10 juni bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 20,3 graden en de minimumtemperatuur 10,2 graden. Er valt gemiddeld 23,7 mm neerslag.